Garden Exclusief | Alphen aan den Rijn

Zonneschermen en Screens in Alphen aan den Rijn en omstreken

Garden Exclusief biedt u een breed aanbod aan zonneschermen en screens en ondersteunt u ook bij de montage. Graag geven wij u advies over de mogelijkheden en uit welke optie u het meeste voordeel haalt. 

Met een zonnescherm laat u de schaduw op het raam vallen waardoor het in uw woning relatief koel blijft. U heeft op deze manier ook een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten, zonder daarbij schadelijke UV-stralen opvangt en u kunt hierbij van binnen nog naar buiten kijken. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar.

Een screen is een zonwering die vlak voor uw ruit hangt. Een screen is veelal gemaakt met zonwerend materiaal waardoor er niet of nauwelijks warmte de woning binnen komt. Ook creëert u op deze manier meer privacy in uw woning.

Veranda's en tuinkamers, geniet weer van uw tuin

Als men het woord veranda hoort word er vaak gedacht dat deze aan uw woning gevestigd is. Dit hoeft niet per se. Garden Exclusief plaatst veranda's ook op de plek waar u er optimaal van kunt genieten. Zo word uw veranda een heerlijke plek waar u van u tuin kunt genieten.

Voor mensen die graag van de tuin genieten maar toch hun woning willen uitbreiden is een tuinkamer een prachtig alternatief. In een tuinkamer kunt u gedurende het hele jaar door genieten van uw tuin, de mogelijkheden voor het opbouwen en inrichten zijn eindeloos. Wij hebben al vele veranda's en tuinkamers geplaatst in Alphen aan den Rijn en omstreken en wij geven u hier graag advies over.

Hekwerken en sierhekwerken, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Of het nu gaat om maatwerk of kant en klare hekwerken, Garden Exclusief is de expert op het gebied van hekwerken en hanteert een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij leveren een breed aanbod aan sierhekwerken in Alphen aan de Rijn en omstreken. Deze hekwerken zijn uit te breiden met een aantal handige opties, hierbij kunt u denken aan verlichting, automatisering en beveiliging.

Wij kijken verder dan de standaard oplossingen en geven daarom graag persoonlijk advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 06 53 764 904 of via info@garden-exclusief.nl.