Garden Exclusief | Nieuwkoop

Veranda's en tuinkamers, het verlengstuk van uw woning

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning, een plek waar u tot rust kunt komen of kunt genieten van de zon. Garden exclusief heeft voor u een prachtig aanbod aan veranda's, opgebouwd met aluminium van hoogwaardige Duitse kwaliteit. Wij leveren u een prachtige veranda, in Nieuwkoop en daarbuiten, waarbij u eventueel kunt kiezen voor een zeer uitgebreid pakket aan opties, hierover informeren wij u graag. Een veranda hoeft niet aan uw woning vast te zetten, wij adviseren u ook graag over de plaatsing, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Als u echt meer ruimte wilt creëren in uw woning, maar niet de lasten van een verbouwing wilt, dan is een tuinkamer iets voor u. Uw breidt uw woning uit met een plek om te ontspannen en om, eventueel 's winters, lekker te tafelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zonneschermen en Screens, heerlijk koel op warme dagen

De zon, heerlijke warmte om van te genieten in de tuin en op het strand. Maar als de zon uw woonkamer of slaapkamer opwarmt kan dat voor vervelende situaties of een slechte nachtrust zorgen. Garden Exclusief heeft voor u de oplossing in Nieuwkoop en omstreken. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan zonneschermen en screens en wij geven u graag advies over plaatsing in uw woning. Dit zodat u ook tijdens de warme dagen, uw huis heerlijk cool kunt houden.

De specialist op het gebied van hekwerken om Nieuwkoop en omstreken

Garden Exclusief is de specialist op het gebied van hekwerken en sierhekwerken. Of u nu gaat voor een standaard hekwerk of een uitgebreid sierhekwerken, wij bieden u een uitgebreide keuze. Graag informeren wij u over de mogelijkheden omtrent beveiliging, automatisering en verlichting van uw sierhekwerk.

Omdat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn, maken wij graag kennis in een persoonlijk gesprek. Hierbij kijken we naar uw wensen, en zetten wij dit om in een gedegen plan. U kunt ons bereiken op: 06 53 764 904 maar natuurlijk ook per email: info@garden-exclusief.nl