Garden Exclusief | Hoofddorp

Prachtige veranda's of uw eigen tuinkamer in Hoofddorp en omstreken

Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping als verrijking van uw woning en tuin, dan hoeft u niet verder te zoeken. Garden Exclusief levert de mooiste veranda's, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium van Duitse kwaliteit in Hoofddorp en omstreken. Onze veranda's zijn duurzaam, gemakkelijk in het onderhoud en veelzijdig. Wij informeren u graag over welke toepassingen aan de terrasoverkapping het beste passen bij u woning en tuin. U kunt hierbij denken aan opties veiligheidsglas of een hitte werend polycarbonaat dak, dit scheelt u in de zomer gauw 8 tot 11 graden.

Altijd al uw woning willen uitbouwen maar geen zin in de rotzooit die een verbouwing met zich mee brengt? Dan is wellicht een tuinkamer iets voor u. U creëert extra ruimte in voor uw woning en heeft een mooie plek om te genieten van uw tuin, zelfs in de wintermaanden. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Hekwerken en sierhekwerken, een mooi uiterlijk en zeer veilig

Garden Exclusief biedt u een breed aanbod aan robuuste en veilige hekwerken en de mooiste sierhekwerken in Hoofddorp en ver daarbuiten. Uiteraard is hierin ook een combinatie mogelijk. De hekwerken zijn op diverse manieren aan te vullen met verschillende opties. Zo kunnen wij ook verlichting, automatisering en beveiliging verzorgen. Wij geven u graag advies over de veiligheid van uw woning alsmede de vele energiebesparende mogelijkheden.

Zonneschermen en screens, verkoeling op een warme dag

Kwaliteit en service, dat is waar wij voor staan en dat ziet u terug in onze werkzaamheden. Wij leveren zonneschermen van A-klassen in verschillende soorten en maten. Voor een niet al te hoog bedrag houdt u uw woning koel in de zomer. Wij plaatsen zonneschermen in Hoofddorp en ver daarbuiten.

Ook leveren en plaatsen wij screens. Deze manier van zonwering hangt tegen de buitenkant van uw woning. Zonlicht komt op deze manier niet uw kamer binnen waardoor deze lekker koel blijft, ook op warme dagen.

Voor meer informatie adviseren wij u contact met ons op te nemen. Graag maken we kennis in een persoonlijk gesprek waar we uw wensen bespreken. U kunt ons bereiken op: TEL of via MAIL