Serre

Of u nu in een nieuwbouwwijk woont, in een monumentaal pand, in een kasteel of in een moderne villa; uw woning woont prettiger met meer licht en ruimte. En dat zijn, kortweg, de kwaliteiten die een serre aan uw huis toevoegt. De Boer Serrebouw is specialist op het gebied van serres van hoogwaardig kunststof of aluminium. Wij verrijken al bijna dertig jaar en in ontelbare woningen het wooncomfort met een serre op maat. Serres van woonkamerkwaliteit. Ook voor bedrijven bouwen we regelmatig een serre, bijvoorbeeld voor restaurants en cafés. Uw droom helpen wij verwezenlijken met onze expertise.

Energie besparen met een serre

Een goede, geïsoleerde serre levert u niet alleen winst in ruimte op, maar ziet u ook op uw energierekening terug. De glazen ruimte voor u woning vormt een isolatiebuffer; een grote opslag voor zonnewarmte. De temperatuur in de serre is het hele jaar door -ook als de zon niet schijnt- hoger dan buiten, en omdat uw woonkamer nu grenst aan de serre en niet aan de buitenlucht, kan de thermostaat gerust een paar graden kouder.

Alles in één hand, compleet ontworpen serre

Een serre is geen standaard product. Samen met u ontwerpen wij een serre die optimaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen, ideeën en voorstellingen. We lopen met u alle keuzes door en helpen u met gedegen advies een goede keuze te maken. Maar daar stopt onze service niet! Garden Exclusief regelt alles voor de klant. Van bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot ontwerp, fundering, bouw en montage.

Ook alle extra’s in huis

Al onze serres zijn voorzien van écht, gelaagd, isolerend veiligheidsglas (HR++). Naar wens wordt de serre geleverd inclusief zelfreinigend glas, zonwering of zonwerende beglazing, verlichting, regenwaterafvoer, ventilators, horren, vloer en vloerverwarming. Kortom, als Garden Exclusief de deur achter zich dicht trekt, kunt u meteen beginnen met genieten!

Voor verdere vragen of passende offerte vul ons contactformulier in,  wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook bellen of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.