Veranda's

Onze veranda’s worden vervaardigd uit aluminium conform de hoge Duitse kwaliteitsstandaarden. De constructie van uw veranda is daardoor solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij u past. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of glas. Daarnaast zijn er vele opties, zoals verlichting en verwarming waarmee u uw veranda kunt uitrusten. Ook de opstelling biedt volop keuzevrijheid. Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoekveranda.

De standaard veranda is er in 2 soorten de standaard veranda en de veranda met giga goot.  De veranda met giga goot heeft als voordeel dat je geen tussenpaal nodig heb waardoor je uitzicht vrij blijft.

Advies op maat
Wij geven u graag advies op maat. Voor verdere vragen of passende offerte vul ons contactformulier in,  wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.

Veranda met Polycarbonaat dak

Waarom kiezen voor een Polycarbonaat dak? Garden Exclusief zet de eigenschappen op een rijtje.
Slagvast, veilig, lichtgewicht en goed isolerend, dat zijn de eigenschappen van polycarbonaat. Naast deze kwalificaties oogt het ook nog eens mooi. Polycarbonaat dakbedekking is bestand tegen ieder weertype.
zo is polycarbonaat tot 250 keer slagvaster dan glas. Ligt u tuin op het zuiden? Kies dan voor een hittewerende variant van polycarbonaat. dit scheelt 8 tot 11 graden onder de overkappping ten opzichte van standaard!

Klik HIER voor de prijzen.

Veranda met Veiligheidsglas

Naast Polycarbonaat als dakbedekking kunt u ook kiezen voor gelaagd glas van 8mm dik. Standaard wordt helder glas geleverd. Glas geeft u veranda een zeer exclusieve uitstraling en zorgt voor een maximale lichtinval. Absoluut een goede keuze!

Heeft u een tuin op het zuiden? kies dan voor zonwering onder uw veranda dak.

Klik HIER voor de prijzen.

Vrijstaande Veranda

De vrijstaande veranda kan worden gebruikt voor het creëren van uw ideale zithoek in de tuin. De meeste mensen hebben het idee dat een veranda altijd aan het huis gemonteerd moet worden. Niets is minder waar. U creëert uw ideale zithoek waar u maar wilt in uw tuin met een vrijstaande veranda. Deze wordt contra gemonteerd zodat u de diepte in uw tuin behoudt en een heerlijke beschutten zithoek maakt waarin u altijd van uw tuin kunt genieten. Bekijk uw tuin hierdoor een van de andere kant.

Klik hier voor de prijzen.

Met de diverse OPTIES kunt u het hele jaar genieten van uw Veranda.

Voor verdere vragen of passende offerte vul ons contactformulier in,  wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook bellen of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.