Opties

Bij veranda's, carports en tuinkamers bied garden exclusief diverse opties.


 Deze stijlvolle, geïntegreerde inbouw LED-verlichting straalt zacht, wit licht uit en is verkrijgbaar in een set van 6, 8, 10 en 12 stuks, inclusief trafo en bekabeling en afstandbediening.  De LED-verlichting is energiezuinig, heeft een lange levensduur en zorgt voor extra sfeer onder uw veranda. U kunt zelfs, zonder u zorgen te maken over de energierekening, gemakkelijk de hele nacht het licht onder uw carport of overkapping laten branden. Dit zal ook de veiligheid een stuk waarborgen. 
 

Met de terras verwarming kan het nog aangenamer worden zodat u ook in de late uurtjes lekker in de veranda/tuinkamer kan genieten. Deze verwarming wordt geleverd met afstandbediening zodat het in een handomdraai warm kan worden. De terrasverwarmer werkt middels halogeen lampen en is daardoor bijzonder efficiënt en zuinig. De Golden 1800 Comfort RC straler heeft een bereik van 16 m2 en is tot 90° zwenkbaar.

Geef je moderne veranda een authentieke uitstraling door schoren te plaatsen. Zo geef je het geheel een heel andere uitstraling en tegelijker tijd geeft het de veranda extra stevigheid.


De onderdak zonwering van Garden Exclusief is speciaal ontworpen voor grotere glas daken. Het systeem is zeer licht te bedienen en verdwijnt snel en netjes in zijn cassette, wanneer u van de pure zon wilt genieten. de 85mm dikke geleiders zorgen ervoor dat ook bij grote oppervlakten een hoge stabiliteit gegarandeerd blijft en dat het doek optimaal wordt opgerold.

Veranda's worden standaard geleverd in de kleuren Ral 9001 of Ral 7016. Echter kunnen wij van garden exclusief begrijpen dat u misschien een andere kleur zou willen. Wij bieden tegen meer prijs de kleur van uw droom aan.Een betonnen poer is de ideale fundering voor je terrasoverkapping. De betonnen poeren worden onder de staanders van de terrasoverkapping geplaatst. Op deze manier veranker je de terrasoverkapping stevig aan de grond.

De betonnen poer met hemelwaterafvoer-doorvoer is de ideale fundering voor je terrasoverkapping. De betonnen poer zorgt voor een goede verankering met de grond en verzorgt tevens voor een onzichtbare afvoer van het hemelwater. Deze beton poer is slechts op een paal van toepassing, waar de regenafvoer zit. 
Voor verdere vragen of passende offerte vul ons contactformulier in,  wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook bellen of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.