Screens

Met een screen van Garden Exclusief Ter Aar bedekt u uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Hierdoor is een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

 

Screens

Een screen geeft uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.


Meer privacy met screens

Een screen geeft u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, en neemt geen ruimte in.

De collectie van screendoeken met ruim 1000 kleuren. U kunt kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van uw kozijn, dak of gevel. Houdt u meer van uitgesproken, dan kunt u een speels mozaiek creëeren door al uw screens een andere kleur te geven. Let bij uw keuze ook op de verschillende eigenschappen van de stof. Deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn brandvertragend.

Perfect maatwerk

Het standaard screen van is leverbaar in diverse modellen. U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij uw huis en uw smaak past.
 

Bedieningsgemak

Steeds meer mensen bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Kleurenscherm

Met een screen geeft u uw gevel uitstraling. Of u nu gaat voor neutraal, opvallend of eigentijds, er is volop keuze! Sommige doeken zijn van meerkleurige weefsels. Deze geven het doek een verrassend en speels effect, op een subtiele wijze.Voor verdere vragen of passende offerte vul ons contactformulier in,  wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook bellen of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.